Beställning

Högskoleprovet övningsbok

Varför vår övningsbok?

Högskoleprovet övningsbok är uppbyggd precis som det riktiga provet och innehåller alla delar som kommer på högskoleprovet. Du får ta del av en rad smarta tips, knep och lösningsstrategier. Vi har satsat mycket på att skapa en bok där övningsmetodiken är överskådlig och förståelig, en bok där fokus ligger på att läsaren ska ta till sig informationen i boken och därigenom uppnå ett bättre resultat.

Genom att plugga till högskoleprovet med hjälp av övningsboken kommer du få en djup insikt i mekanismerna bakom frågeställningarna. Du kommer att förstå hur olika typer av frågor är uppbyggda och veta det smidigaste sättet att komma fram till rätt svar. Du kommer inte tveka eller känna dig osäker – du kommer snabbt kunna komma fram till rätt lösning, då övningsboken gett dig alla nödvändiga förkunskaper.


Vad innehåller övningsboken?

Högskoleprovet övningsbok består av 234 sidor, fullspäckade med information ämnad för att just du ska kunna få ett bra resultat på detta viktiga prov. Den första delen av boken ger dig matnyttig allmän information, tips på hur du ska förebereda dig såväl på kort som på lång sikt, övningsmetodik och vad du bör tänka på innan provet och under provdagen.

Den andra delen behandlar det verbala blocket av högskoleprovet. Du får ingående information om hur du kan bredda ditt ordförråd och vad för tankemekanismer du bör använda dig av för att klara ordkunskapsdelen, när det gäller meningskomplettering får du detaljerade exempel och förklaringar som hjälper dig till fullo förstå de lösningstekniker som du kan använda. Den svenska och engelska läsförståelsen förklaras på ett lättfattat och pedagogiskt sätt, du får användbara tips som garanterat låter dig förbättra ditt resultat på dessa delar.

Bokens avslutande del behandlar det kvantitativa blocket. Alla matematiska moment som ingår i de olika delarna förklaras i detalj, dessutom får du tillgång till en uppsjö av smarta lösningsmetoder som inte bara låter dig förstå de bakomliggande principerna utan även spara massvis med tid – och tid är ju en bristvara när man skriver högskoleprovet! Självklart behandlas alla i provet ingående delar, komplett med förklaringar som garanterat hjälper dig till ett riktigt bra provresultat!

Jag vill beställa Högskoleprovets övningsbok…