Beställning

Partner's och länkar


Högskoleprovet Wikipedia - läs mer om högskoleprovet på Wikipedias hemsida.


ESL Språkutbildning Utomlands erbjuder språkkurser för studerande och vuxna över 18 år. ESL erbjuder även språkresor för juniorer, språkutbildning för executives, 50+, familjer och språklärare. Tillsammans med noggrant utvalda språkskolor utformar vi skräddarsydda program i över 20 språk på 5 kontinenter.


Studiekanalen.se är en nyttig hemsida där du hittar bra information om utbildningar inom de flesta områdena. På deras sida kan du också läsa allt om senaste utbildningsnyheter.


Fakturera online, med Faktura24 faktureringsprogram kommer du igång blixtsnabbt med din fakturering online, du kan testa att fakturera helt gratis. Det finns även en engelsk version e.g invoicing software och en internationell version e.g billing software som är anpassad för dig som fakturerar internationellt mot USA och England.


Boksidan.net är en sida för dig som är intresserad av boktips och recensioner. För dig som ska skriva hägskoleprovet är det alltid bra att läsa mycket böcker för att öka din ordförståelse.


Fixa ditt körkort online med körkort.se, plugga med alla nya körkortsfrågor online och fixa ditt körkort teoriprov enkelt och billigt. Fullt medlemskap kostar från 98kr per månad men du kan testa körkortsfrågor gratis innan du bestämmer dig för att köpa ett medlemskap.


Rekryteringskanalen.se är en hemsida riktad till dig som söker nytt Jobb. Det finns också en bra avdelning med det senaste inom jobbnyheter.


Tjäna pengar på nätet med affiliate marknadsföring på din hemsida- anmäl dig till Scandic Partner's affiliate program nu och få dessutom 300kr i startup bonus.


Flygportalen.se hjälper dig att tjäna pengar. På deras sida hittar du direktlänkar till Billiga flyg och resebyråer på Internet.


Semester i paradiset. Hyr hus i Thailand på kanon området Baan Talay Samran som ligger direkt vid stranden i den gamla fiskebyn Cha am, som finns i södra Thailand, cirka 17 mil från huvudstaden Bangkok och 25km från Hua hin.