Köpvillkor 2024-06-20

Detta är ett avtal mellan kunden, personen som gör en beställning på hemsidan högskoleprovet.se och leverantören, som tillhandahåller varor eller tjänster på sidan. Detta avtal reglerar kundens och leverantörens rättigheter och skyldigheter. Parterna ingår detta avtal då kunden gör ett köp på hemsidan högskoleprovet.se. Kunden intygar på heder och samvete att de uppgifter som lämnas vid beställningstillfället är fullständiga och korrekta.

Kontakta oss på e-post: hello@hogskoleprovet.se

Betalning

I samarbete med Klarna erbjuder Högskoleprovet.se betallösningen Klarna Checkout. Mer information om Klarnas betalsätt eller din betalning finns på klarna.se eller i Klarna- appen. Genom att slutföra ditt köp godkänner du både högskoleprovet.se och Klarnas villkor samt Klarnas hantering av personuppgifter.

Leveransvillkor

Försändelser skickas som varubrev med posten och delas normalt ut i din brevlåda, leveranstiden är 3-7 dagar beroende på hur snabbt posten levererar din order. Är försändelsen för stor för att gå ner i din brevlåda skickas den vidare till ett ombud, du får då en avisering om detta från posten.

Om kunden ej fått sin beställning senast inom tio dagar från beställningsdatum är det kundens ansvar att snarast kontakta och informera leverantören via e-post. Vid utebliven kontakt är kunden fullt betalningsansvarig, detsamma gäller om leverans uteblir på grund av att kunden angivit en felaktig adress eller en adress där postleverans ej kan ske. Vid leverans av ersättningsvara betalar kunden fraktkostnader.

Avbeställning

Du kan avbeställa din order fram till dess att den har skickats från oss. Kontakta vår kundservice via e-post så hjälper vi dig.

Ångerrätt

Om du vill ångra ett köp efter det att du gjort en beställning har du rätt att, inom 14 dagar, utöva din ångerrätt. Du betalar själv för frakten och retur får inte ske mot postförskott eller efterkrav. Varan ska vara oanvänd och i obruten orginalförpackning.

Ångerrätten gäller inte vid köp av våran bok som levereras digitalt i PDF format och som laddas ner direkt efter köp.

Högskoleprovet övningsbok i digitalt PDF format

Du får flytta din e-bok mellan dina egna enheter men all kopiering, utöver för ditt privata bruk, och otillbörlig vidarespridniang är förbjuden.

Varje PDF bok är märkt med en unik vattenstämpel. Den spårar vem som har köpt boken om den börjar spridas olovligen. Du är själv ansvarig för att e-boken inte sprids vidare till annan användare. Om din e-bok hamnar på avvägar, t ex på en fildelningssajt, kan vi med hjälp av en avkodare få fram ditt ordernummer. Vattenmärkningen kvarstår vid kopiering av e-boken.

Reklamation

Om du upptäcker att du fått en trasig eller defekt vara eller om paketet försvunnit under transporten ska du kontakta vår kundservice per e-post så hjälper vi dig med ersättningsvara. Reklamation ska ske inom skälig tid från det att du upptäckte eller borde ha upptäckt felet, dock senast 14 dagar från leveransdagen.

Högskoleprovet.se följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer för reklamationer, se arn.se, och EU lag vid en eventuell tvist.

Fakta om högskoleprovet's övningsbok