En vecka kvar – anmäl er redan nu!

Det är bara en enda vecka kvar tills anmälan till Högskoleprovet stänger – så det är hög tid att anmäla dig om du inte redan gjort det. Du har inget att tjäna på att anmäla dig i sista sekunden – snarare tvärtom. Trots allt kan ju ditt internet dö just när du äntligen ska anmäla dig, eller så händer något annat oförutsett som gör att du inte kan anmäla dig. Dessutom slipper du oroa dig om betalning inkommit eller inte, och du har tid på dig ifall det dyker upp något problem som du behöver lösa.

Dessutom är det ett psykologiskt viktigt steg inför förberedelserna. När du väl är anmäld vet du att det inte finns någon återvändo och det gör dig mentalt inställd på att inleda förberedelserna inför högskoleprovet. Och som vi tidigare skrivit är förberedelser A och O för dig som tar högskoleprovet seriöst och vill uppnå ett bra resultat.

Så passa på att anmäla dig redan idag, då har du gott om tid för att hinna få hem Högskoleprovet övningsbok också och hinner förbereda dig på alla högskoleprovets delprov – från meningskomplettering till diagram, tabell och kartor!

1 thought on “En vecka kvar – anmäl er redan nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *