Högskoleprovet – vad hände sedan?

Idag hittade vi ett intressant radioreportage från 1992. En journalist undersökte vad det som hänt i livet med de 100 personerna som skrivit bäst resultat på högskoleprovet. Förmodligen skulle det låta annorlunda idag, då det trots allt gått nästan 20 år, och både högskoleprovet och diverse regler har ändrats sedan dess. Men det är hur som helst intressant kuriosa. Radioprogrammet hittar ni här.

Och hur gick det på högskoleprovet för er? Ca 47 000 skrev provet, vi skulle tippa på att den siffran kommer öka till vårprovet, då det säkert var en del som valde att skjuta upp provskrivandet för att bättre kunna förbereda sig inför nästa prov, då mer material och information kommer finnas tillgängligt tills dess. Även vi planerar självklart att uppdatera övningsboken inför vårprovet – vi vill göra det bästa studiematerialet inför högskoleprovet ännu bättre.

Inom kort kommer vi också uppdatera sidan med gamla högskoleprov, och lägga till höstprovet 2011 där. Allt för att ge bättre service till våra kunder!

Leave a Reply

Your email address will not be published.